Turgut Özal İlkokulu
ZAFER MAH. SULTAN ALPARSLAN CAD. NO 54 BULANIK / MUŞ TURGUT ÖZAL ILKOKULU BLOK NO 6 BULANIK / MUŞ
0 (530) 458 49 42

VİZYON

Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ahlaklı bireyler yetiştiren ve ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren dinamik öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen; meraklı, yaratıcı, sürekli öğrenen, kılavuzluk yapan, kendini sürekli öz değerlendiren, 21. yy bilgi ve becerilerinden haberdar, teknolojiyi araç olarak kullanmayı bilen, global vatandaşlık kavramını hisseden, öğrencileri kendi başına öğrenmeye yönelten, öğrenen kuşakları iyi tanıyan ve analiz eden, işbirlikçi çalışmayı önemseyen ve geleceğe dokunmanın yolunun düşünce gücü özgür, hayal gücü geniş, değerler kavramını içine sindirmiş bireylerden geçtiğinin farkında olan, bilgiyi paylaşmayı seven çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

• 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 2 öğrencimiz BİLSEM sınavını kazanarak bu kurumlarda eğitim almaya hak kazanmıştır. • 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe çapında düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftasında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz ilçe 2’si, • 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe çapında düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Resim Yarışmasında okulumuz ilçe 2.’si, • 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe çapında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışmasında okulumuz ilçe 1.’si olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim