MUŞ / BULANIK - Turgut Özal İlkokulu

Turgut Özal İlkokulu

Yeni Mahalle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Bulanık/Muş
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Başarılar
2012-2013 Eğitim Öğretim yılı SBS sınavları sonucu itibariyle Fen Lisesileri, Anadolu Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri ve Güzel Sanatlar ve Sağlık Liselerine 29 öğrencimiz yerleşmiş ve bir üst öğrenimine devam etmişlerdir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :